Azotod

Waar kleine bandjes groot worden en waar je swingende verrassingen ontdekt. Waar je danst tot je geen voeten meer over hebt. Dát is muziekpodium Azotod.

Ruim 40 jaar geleden voegden twee culturele jeugdcentra – De Kruk en De Tobbe – samen. En zo is Azotod ontstaan. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting, die draait op twee beroepskrachten en zo’n negentig enthousiaste vrijwilligers.

Vandaag de dag staat Azotod bekend als een professioneel muziekpodium dat acts met uiteenlopende muziekstromen programmeert, presenteert en veelzijdige muzikale evenementen organiseert.

Het team van Azotod streeft naar een programmering van hoog niveau voor verschillende doelgroepen die allemaal een passie voor muziek delen. Op deze manier creëert Azotod de mogelijkheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten in een muzikale en gastvrije omgeving. Hiermee stimuleert Azotod de lokale verbondenheid van mensen en heeft zodoende ook een maatschappelijk doel.

Uitgaan zoals jíj dat leuk vindt. In je eigen omgeving. En voor alle generaties. Dát is Azotod.

www.azotod.nl

Contactgegevens

Muziekpodium Azotod
Meerndijk 126

3454 HV De Meern

T: 030-6663403
E: info@azotod.nl
W: www.azotod.nl

Route

Muziekpodium Azotod
Bezoekadres: Meerndijk 126, 3454 HV, De Meern

Vanuit Amsterdam, Den Bosch en Arnhem: Ga de A12 op richting Den Haag en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen. Vanuit Den Haag: Ga de A12 op richting Utrecht en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag linksaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen.