Burgemeester-Jan-van-Zanen-opent-LINKborrelLINKborrel is sinds haar eerste editie in 2011 uitgegroeid tot één van de de grootste netwerkevents in Leidsche Rijn. Iedere editie wordt bezocht door 100 tot 150 ondernemers en de afgelopen jaren zijn er meer dan 1.500 ondernemers naar LINKborrels geweest.

Op vrijdag 3 juni zal de 30e editie van LINKborrel plaatsvinden in het Koetshuis van het schitterende Restaurant Dengh in Terwijde, waar het evenement al eerder met succes werd gehouden.

Voor deze editie is er weer een leuk programma samengesteld met onder andere:

De entree is gratis door de vele sponsors, vooraf aanmelden via www.linkborrel.nl is wel verplicht in verband met de gastenlijst.

Anderen vertellen over LINKborrel

Joost Bekenkamp – ABN AMRO (hoofdsponsor)
ABN AMRO is al jaren de trotse hoofdsponsor van de LINKborrel in Leidsche Rijn. Verbinding maakt sterker, en dat is iets waar dit mooie event zeker aan bijdraagt. Wij hopen dat er weer vele ondernemers en geïnteresseerden op de LINKborrel aanwezig zijn, om samen onze mooie regio nog sterker te maken.

Arco Kats – Inspirator/Schrijver/Trainer bij HetTrainingsBureau
Het knappe van LINKborrel is dat er echte verbindingen worden gelegd. Ondernemend Leidsche Rijn kan er inmiddels niet meer omheen. Op de meeste netwerkborrels loop je hard gillend weg omdat je continu omringd wordt door mensen die alleen maar “business” komen halen. Hier ontmoet je mensen die echte interesse in elkaar hebben. Bijzonder knap hoe Derrik en Martine dit voor elkaar gekregen hebben.

Sabine Schwarze – accountmanager Sales bij Dengh
LINKborrel & Dengh zijn een perfecte combinatie op een historische locatie! Wij zijn blij dat wij deze speciale editie van LINKborrel samen organiseren.

Derrik van Bemmel, samen met zijn vrouw Martine, initiator en eigenaar van LINKborrel:
Wij zijn toch best wel een beetje trots op LINKborrel. Vooral als je bedenkt dat dit als een grap is ontstaan en inmiddels is uitgegroeid tot een lokaal bekend merk dat bijna iedereen in en om Leidsche Rijn wel kent. Maar ook na al die tijd nog steeds erg goed bezocht wordt en een gevarieerd karakter heeft door de wisselende locaties en inhoud. Wij blijven sleutelen aan het concept en vinden het leuk om op deze manier mensen bij elkaar te brengen in een nieuwe wijk.