Linkborrel mei.inddOndernemend Leidsche Rijn en Utrecht weten het al lang: “Netwerken doe je bij LINKborrel!”. En aanstaande vrijdag 29 mei 2015 zal LINKborrel maar liefst haar 25e jubileumeditie vieren bij Hockeyclub Fletiomare.

Tijdens deze LINKborrel zal niemand minder dan Patrick van Hees de spreker zijn over het onderwerp “geluk”. Patrick is auteur van “De Geluksprofessor” en vertelt met aanstekelijk enthousiasme hoe geluk kan bijdragen aan betere resultaten voor zowel medewerkers als klanten. Daarnaast zullen de vaste LINKborrel-ingrediënten aanwezig zijn zoals ontspannende massages, lekkere hapjes en drankjes en als afsluiter een overheerlijke BBQ. Burgemeester Jan van Zanen of een wethouder van de Gemeente Utrecht zullen aanwezig zijn om deze speciale LINKborrel-editie te vieren.

Hockeyclub MHC Fletiomare is een ambitieuze en nog steeds groeiende vereniging, waar ruim 1.900 leden op prestatief en recreatief niveau hockeyen. Momenteel is Fletiomare de tweede hockeyvereniging van Utrecht. De vereniging ligt  in het hart Utrecht Leidsche Rijn en heeft in 2006 een prachtige splinternieuwe accommodatie betrokken met 4 kunstgrasvelden en een mooi groot clubhuis waarmee het ook een perfecte locatie voor LINKborrel is. Speciaal voor de bezoekers van de LINKborrel wordt er door de pachter van Fletiomare, Mark van Dijk, een overheerlijke BBQ georganiseerd. Aan het begin van de LINKborrel kan men zich voor een aantrekkelijk bedrag intekenen voor de BBQ en als het weer een beetje meewerkt dan is het beslist uitstekend toeven rond de houtskool gril op een zonovergoten terras!

Dankzij onze geweldige sponsors is de toegang voor deze LINKborrel ook weer geheel kosteloos. LINKborrel wil daarom graag de volgende bedrijven bedanken: ABN AMRO (hoofdsponsor), Expo Flora, MasseerMeneer, Finch Discoteam, MPM Design en de organisator internetbureau DVB MEDIA.

LINKborrel wordt om de maand georganiseerd op de mooiste horecalocaties in Leidsche Rijn en Utrecht. Per editie bezoeken ongeveer 100 tot 150 ondernemers de LINKborrel die inmiddels een bereik heeft van meer dan 1.500 ondernemers in de regio Utrecht en nevenvestigingen in Almere en Amsterdam.

Meer informatie over LINKborrel:

https://www.linkborrel.nl/   (Derrik van Bemmel of Martine van Bemmel)

https://www.facebook.com/linkborrel

https://www.twitter.com/linkborrel

Foto’s en video laatste editie:

https://www.linkborrel.nl/foto-en-video/linkborrel-27-maart-2015/

Meer informatie over MHC Fletiomare:

https://www.fletiomare.nl/ (Jan Willem Steunenberg)