Onderstaande bedrijven zijn inmiddels LINKborrel member en profiteren van de vele voordelen.

ReneBoonRene Boon PT

Sport in het algemeen en fitness in het bijzonder is mijn passie, eigenlijk al mijn hele leven. Deze passie wil ik graag overdragen aan een ieder die zijn of haar doel wil bereiken, zelfs als dat van te voren voor onmogelijk werd gedacht.

In mijn ogen is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vriend en iemand die echt om je geeft. Ik ben vastbesloten je te helpen en ik heb de ervaring en kunde om dit te doen door de verscheidenheid aan type klanten door de jaren heen.

Rene Boon PT staat voor persoonlijke benadering. Hierin wordt gelet op juiste manier van trainen(behorende bij het gestelde doel), juiste voeding en eerlijke coaching.

Rene Boon PT staat graag voor je klaar en is dit wat je zoekt, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met gratis proefsessie.

 

MASSEER MENEER

MasseerMeneer2Wat zou u vinden van een massage bij u aan huis? Gewoon voor de ontspanning of om uw schouders eens goed “los” te maken na een drukke periode?

Met een goede massage worden veel voorkomende klachten behandeld zoals met een specialisatiemassage voor bovenkant rug (schouderbladen tot onderkant schedel). Bovendien ontsnapt u tijdens een behandeling even aan de hectiek van alledag.

Masseer Meneer biedt een unieke en luxe service waarbij u kunt genieten van massages in uw eigen vertrouwde omgeving. Masseer Meneer komt namelijk bij u aan huis. U hoeft na een heerlijke massage niet gelijk weer de drukke buitenwereld in, maar kunt in alle rust nagenieten van het ontspannen gevoel. Dit optimaliseert de hele beleving en verlengt het effect van de behandeling.

Meer informatie? www.masseermeneer.nl of info@masseermeneer.nl

 

Koetshuis de Haar

Ervaar het rijke gevoel van weleer door de prachtige locatie bij Kasteel de Haar en de flamboyante sfeer.

koetshuis

Gecombineerd met een eigentijdse, eigenwijze en biologisch georiënteerde keuken. Laat u verrassen door de bijzondere sfeer en gerechten die onze medewerkers met flair voor u op tafel zetten.

Zakenlunch, bruiloft, evenement of gewoon een bezoek aan het park en Kasteel de Haar brengen? De mogelijkheden die Koetshuis de Haar biedt maken van alle opties een (culinair) feestje. Groots genieten gegarandeerd!

Meer informatie? www.koetshuisdehaar.nl of info@koesthuisdehaar.nl

 

Buren Financieel Advies

Ondernemen wordt leuker als u de randzaken aan ons overlaat.

Heeft u weleens stilgestaan bij uw administratieve werkzaamheden, waar u eigenlijk geen zin in heeft? Ik kan u (voor een deel) daarbij helpen. Mijn werkzaamheden zijn eender als een accountant, maar dan tegen voordeliger tarieven!

Dat moet u als ondernemer toch als muziek in de oren klinken! Ondersteuning door fiscale en juridische deskundigen, bij regelmaat nieuwsbrieven en daarnaast mijn persoonlijke inbreng.

Om u te ontzorgen nodig ik u uit om een vrijblijvende afspraak te maken, daarbij kan een quick scan van uw administratie deel uitmaken.

Meer informatie? gerard@burenfinancieel.nl | www.burenfinancieel.nl of bel 030-8894904