ICT-advies van Jasper Wammes (IT GEMAK)

Jasper_Wammes_IT-gemakit-gemakIT-gemak is een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Wij begrijpen de wensen van de ondernemer en spreken dezelfde taal. IT-gemak combineert zijn passie voor IT met klantgerichte dienstverlening. Bij ons staan transparantie en persoonlijke aandacht centraal. Wij zorgen daarom voor duidelijke afspraken en korte lijnen, zodat u direct de juiste hulp en oplossing tot uw beschikking heeft.


Internetmarketing & SEO van Derrik van Bemmel (DVB MEDIA)

Derrikdvb_logo2Derrik van Bemmel is oprichter van LINKborrel. Zijn bedrijf DVB MEDIA is een internetmarketingbureau in Vleuterweide/Leidsche Rijn en werkt voor veel MKB-bedrijven in de regio maar ook in de rest van Nederland. Daarnaast bedenkt, beheert en exploiteert DVB MEDIA een groot aantal eigen websites waaronder de bekende lokale portals www.vleuterweide.nl en www.leidscherijn.net waarmee zij een groot gedeelte van deze regio kunnen bereiken via “lokale marketing” en waarmee jouw bedrijf ook optimaal gepromoot kan worden.

Heb je zelf een website of webshop maar levert deze niet voldoende bezoekers, klanten of sales op? Meld je aan voor een Quick-Scan en bespreek deze op het adviesplein op 29 november. In bijna alle gevallen zijn er flinke verbeteringen te behalen waardoor jouw website daadwerkelijk kan bijdragen aan betere bedrijfsresultaten! En vaak hoeft dit helemaal niet duur te zijn, met een aantal “quick-wins” kun je vaak al goed vooruit.


Visual Storytelling door Studio Kars.

studiokars-1352303342_140

poppetjes website“We color your stories!”
Studio Kars visualiseert met veel passie en energie verhalen. Wij zijn gespecialiseerd in grafisch en illustratief ontwerp.
We geloven in kansen en houden van ondernemers die durven keuzes te maken en boven het maaiveld uit willen steken.
Wij kunnen je helpen die keuzes te maken en jouw verhaal te visualiseren.
Bereikt je nog steeds de juiste doelgroep? Komt je huisstijl nog wel overeen met je visie? Ben je tevreden met de uitstraling van je bedrijf?
Is dit niet het geval of heb je hier twijfels over, dan kunnen wij je hierbij helpen. Wil jij hier advies over hebben?

Kom dan bij ons langs bij het adviesplein en neem je vraag en eventueel je communicatiemateriaal mee!

Benieuwd naar ons verhaal? Neem dan een kijkje op onze website: www.studiokars.com.

 


Plan jouw superevent bij Anafora met Happy Megally

happy-+-rand

Anafora logoAnafora is naast een hele mooie locatie voor LINKborrel nog veel meer. Er worden ook regelmatig bruiloften, bedrijfsfeesten en events georganiseerd. Happy Megally van Anafora is beschikbaar voor al jouw vragen omtrent bovenstaande onderwerpen en kan je informeren over de vele mogelijkheden die Anafora kan invullen met haar unieke locatie en enthousiaste team.


Realiseer jouw eigen fysieke of virtuele kantoor bij Element Offices met Arthur van Breukelen

element-offices- logo

arthurElement Offices is gevestigd op locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Almere, Woerden en Houten. Elk pand heeft uiteraard haar eigen sfeer en uitstraling, maar overal werken we vanuit dezelfde filosofie. De locaties van Element Offices zijn verdeeld in representatieve en tegelijkertijd uiterst praktische kantoorunits. Zo kunt u een ruimte huren vanaf circa 24 m2; een fijne ruimte voor een werkplek voor één of twee personen. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Onze locaties zijn flexibel in te delen, het is zelfs mogelijk om een hele verdieping te huren! Virtueel Wilt u gebruik maken van de goede bereikbaarheid en de professionele uitstraling van één van onze huurder, maar geen fysieke kantoorruimte huren, dan is een virtueel kantoor bij Element Offices een uitstekende oplossing. Wij bieden u een vestigingsadres, telefonische antwoordservice en meer vanaf €45,- per maand.


reactivaterobert.rietveld.bindje1Geef jouw bedrijf een “boost” met Robert Rietveld van Reactivate

Reactivate.biz zorgt ervoor dat ondernemers een ‘sluimerend’ business idee vertaald krijgen in nieuwe producten of diensten. Producten en diensten die jouw klanten liever nog vandaag dan morgen van je willen kopen. Kijk dat is nog eens andere koek ! Reactivate.biz heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld (incl. toolkit) inzetbaar van de ZP’er t/m MKB-plus. Wanneer is jouw onderneming toe aan onze Xperience – Tomorrow is Now –


Onderhoudsadvies voor jouw bedrijfspand of woning door Thissen Onderhoud

Schermafbeelding 2013-07-22 om 17.01.52photoU bent op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schilders- en onderhoudsbedrijf. Dan bent u bij “Thissen Onderhoud” aan het goede adres. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Uw opdracht wordt met de juiste zorg en aandacht uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en gereedschappen, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan en u kunt genieten van het afgesproken resultaat.