Wat zou u vinden van een massage bij u aan huis? Gewoon voor de ontspanning of om uw schouders eens goed “los” te maken na een drukke periode?

Met een goede massage worden veel voorkomende klachten behandeld zoals met een specialisatiemassage voor bovenkant rug (schouderbladen tot onderkant schedel). Bovendien ontsnapt u tijdens een behandeling even aan de hectiek van alledag.

Masseer Meneer biedt een unieke en luxe service waarbij u kunt genieten van massages in uw eigen vertrouwde omgeving. Masseer Meneer komt namelijk bij u aan huis. U hoeft na een heerlijke massage niet gelijk weer de drukke buitenwereld in, maar kunt in alle rust nagenieten van het ontspannen gevoel. Dit optimaliseert de hele beleving en verlengt het effect van de behandeling.

Massage aanbod

Lichamelijke en mentale gezondheid zijn van grote invloed op de kwaliteit van leven. Aan de basis van een goede gezondheid staan verantwoord leven en voldoende ontspanning.

Velen hebben een druk en gehaast leven. We “moeten” te veel en maken te weinig tijd vrij om te ontspannen. Sommigen hebben zo veel spanning opgebouwd dat signalen die het lichaam afgeeft, niet meer worden waargenomen. Het lichaam raakt overbelast en er ontstaan op langere termijn klachten.

Masseer Meneer heeft een massage aanbod met preventieve (ontspanning) en curatieve (klachten) behandelingen.

Hieronder de verschillende soorten behandelingen van Masseer Meneer:

  • Ontspanningsmassage (preventief)
  • Specialisatie tafelmassage (curatief)
  • Stoelmassage (preventief)
  • Specialisatie stoelmassage (curatief)
  • Triggerpoint stoelmassage (curatief)
  • Wervelcorrecties
  • Voetreflexmassage
  • Stoelmassage & werkplekadvies voor bedrijven

Masseer Meneer geeft massages in de Leidsche Rijn op een door u gewenste locatie, dag en tijdstip. Voor het maken van een afspraak mailt u naar info@masseermeneer.nl of kunt u bellen/berichten naar 06-29 16 98 22.

Met vriendelijke groet,
Guillermo van Berkum
www.masseermeneer.nl

“Mijn belangstelling voor verschillende massagevormen is voortgekomen uit mijn ervaring als Personal Trainer. Vaak hebben cliënten die zich sportief laten begeleiden door een Personal Trainer namelijk al langer lichamelijke klachten.” 

“Door mijn kennis steeds te verbreden en verdiepen met gespecialiseerde opleidingen, kan ik nu dus ook massages verzorgen naast mijn activiteiten als Personal Trainer.” 

“Een goede massage is een investering in je eigen lichaam en hoort bij het onderhoud van je lichaam.”