Droom je van een eigen netwerkborrel?

WAT IS LINKBORREL?
LINKborrel is een totaalconcept in de vorm van een informele netwerkborrel voor ondernemers om te kunnen “LINKEN” (=netwerken), borrelen en workshops.

Het concept is gestart in Leidsche Rijn/Utrecht en is daar zeer succesvol met ongeveer 100 deelnemers per event. Tijdens LINKborrel XL events komen zelfs 350 (betaalde) deelnemers af op het event waarbij dan vaak bands of artiesten ingehuurd zijn.

Door het succes van het LINKborrelconcept zijn we een franchiseformule gestart zodat dit concept ook in andere regio’s uitgerold kan worden. Voor een vast bedrag per jaar kunt u direct profiteren van een bekend merk, een professionele organisatie en een grote groep ondernemers, partners, sponsors en media.

LINKBORREL ALS “LEAD-GENERATOR”
LINKborrel maakt veelal gebruik van sponsors voor bijvoorbeeld de locatie, consumpties, muziek, workshops en fungeert daarbij als een “lead generator”. Voor het vaak kosteloos of tegen kostprijs aanbieden van diensten of producten krijgt de ondernemer exposure in de vorm van een rolbanner op het event, een vermelding in het persbericht, op foto’s en in de LINKborrel video’s die van ieder LINKborrel event gemaakt worden. Op die manier kunnen bedrijven hun naam verbinden aan het LINKborrel merk en op die manier op een positieve, laagdrempelige manier hun bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen.

DE LINKBORREL FRANCHISEFORMULE

Wilt u ook een netwerkborrel beginnen? Dan kunt u dit uiteraard helemaal zelf opstarten maar dat kost veel tijd (en geld) voordat u daadwerkelijk een bekende naam heeft en veel mensen uit uw doelgroep kunt bereiken. U kunt er ook voor kiezen om een bestaand concept in te zetten dat zich al bewezen heeft en al een groot aantal mensen weet te bereiken. Dat is in het kort de LINKborrel franchiseformule. Wat begon als een uit de hand gelopen grap is uitgegroeid tot een professionele netwerkborrel en een zeer bekend merk in ondernemersland. Het doel is om dit uit te breiden van regio Utrecht naar een landelijk niveau. U kunt profiteren van de volgende voordelen:

  • U mag gebruik maken van het merk, logo en kleuren van LINKborrel (mits deze voldoen aan de voorwaarden)
  • U ontvangt het LINKborrel handboek met handige stappenplannen, tips en tricks om het LINKborrel event succesvol op te zetten.
  • LINKborrel en DVB MEDIA ondersteunen u bij het opzetten en promoten van uw eigen LINKborrel event
  • Drukwerk, flyers, grafische aanpassen kunt u door DVB MEDIA laten uitvoeren tegen kostprijs (25 euro per uur, excl. BTW).
  • U krijgt een eigen website en e-mailadres voor uw regio https://uwregio.linkborrel.nl en [email protected]

MEER INFORMATIE?

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.