Kasteel de HaarKoetshuis de HaarLINKborrel New Years Edition vindt plaats op de schitterende locatie Koetshuis De Haar!

Groots Geniten! Dat typeert Koetshuis de Haar. Ervaar het rijke gevoel van weleer door de prachtige locatie bij Kasteel de Haar en de flamboyante sfeer. Gecombineerd met een eigentijdse, eigenwijze en biologisch georiënteerde keuken. En medewerkers met flair. De perfecte ingrediënten voor mensen die willen genieten.

Zakenlunch, bruiloft, evenement of gewoon een bezoek aan het park en Kasteel de Haar brengen? De mogelijkheden die Koetshuis de Haar biedt maken van alle opties een (culinair) feestje.

Adres en route:

Koetshuis de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR  Haarzuilens

logo_koetshuis-300x113

 

Routebeschrijving met de auto

Vanaf Amsterdam richting Utrecht (A2)
 1. Neem vanaf de A2 richting Utrecht de afslag Breukelen (afrit 5).
 2. Over de rotonde gaat u rechtdoor richting Kockengen.
 3. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor richting Kockengen.v
 4. Sla bij de volgende rotonde linksaf richting Haarzuilens. Volgt u verder de bebording richting De Haar.
Vanaf Den Haag / Rotterdam richting Utrecht (A12)
 1. Neem vanaf de A12 richting Utrecht de afslag De Meern (afrit 15).
 2. Sla bij de stoplichten linksaf en rijd onder het viaduct door.
 3. Sla bij het eerste stoplicht linksaf. Blijf deze weg volgen (Veldhuizerweg) en neem op de rotonde de eerste afslag richting Kasteel de Haar/Koetshuis de Haar.
 4. U rijdt over het viaduct rechtdoor tot aan de T-splitsing. Hier slaat u linksaf en volgt u de Landschapsbaan tot aan de rotonde.
 5. Op de rotonde gaat u rechtsaf de Rivierkom op.
 6. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en rijdt u de Verlengde Parkweg op. Houd links aan. De weg gaat over in de Parkweg. Volgt u verder de bebording richting Haarzuilens en Kasteel de Haar/Koetshuis de Haar.
Vanaf Den Bosch richting Utrecht (A2)
 1. Neemt u bij Utrecht de A12 richting Den Haag.
 2. Neem vanaf de A12 richting Den Haag / Rotterdam de afslag De Meern (afslag 15).
 3. Sla bij de stoplichten linksaf richting Vleuten. Volgt u verder de bebording richting De Haar (Kasteel en Koetshuis).

Vanaf Utrecht richting Den Haag / Rotterdam (A12)

 1. Neem vanaf de A12 richting Den Haag/Rotterdam de afslag De Meern (afslag 15).
 2. Sla bij de stoplichten linksaf richting Vleuten. Blijf deze weg volgen (Veldhuizerweg) en neem op de rotonde de eerste afslag richting Kasteel de Haar/Koetshuis de Haar.
 3. U rijdt over het viaduct rechtdoor tot aan de T-splitsing. Hier slaat u linksaf en volgt u de Landschapsbaan tot aan de rotonde.
 4. Op de rotonde gaat u rechtsaf de Rivierkom op.
 5. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en rijdt u de Verlengde Parkweg op. Houd links aan. De weg gaat over in de Parkweg.
  Volgt u verder de bebording richting De Haar (Kasteel en Koetshuis).
  Bij grote evenementen raden wij u sterk aan een van de volgende afritten aan te houden en de speciale borden te volgen die naar het evenement verwijzen:
  A2: Afrit 5 Breukelen
  A12: Afrit 15 Vleuten – De Meern

NB:
De laatste jaren zijn er grote veranderingen rond Vleuten/Haarzuilens in het wegennet aangebracht. De meeste navigatiesystemen (tenzij u zeer recentelijk uw systeem geupdate heeft) zullen u de verkeerde kant op sturen. U wordt dan het dorp Haarzuilens in gestuurd en hier is de toegangsweg naar het Kasteel en Koetshuis de Haar afgesloten voor verkeer.
Wij adviseren u het navigatiesysteem te negeren als u in de omgeving van Vleuten/Haarzuilens arriveert en de bovenstaande routebeschrijving te volgen.

Route met het openbaar vervoer

Helaas is Koetshuis de Haar slecht bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u de stoptrein naar station Vleuten, vanaf hier stapt u op streekbus 127 in de richting Breukelen/Kockengen. Stap uit in Haarzuilens op halte ‘Brink’. Vanaf hier is het nog zo’n 15 minuten lopen naar Koetshuis de Haar. Kijk op de website van vervoersbedrijf GVU voor de actuele dienstregeling van de bus.

U kunt ook de trein nemen naar station Vleuten en vanaf hier een taxi naar Koetshuis de Haar (taxi Van Rhijn 030-6771271). Een goed alternatief is natuurlijk de fiets. Via www.routenet.nlkunt u gemakkelijk uw route plannen.