[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

 Wat is er allemaal te doen tijdens de LINKborrel?

Je kunt in een ontspannen sfeer nieuwe mensen in de buurt leren kennen, bijkletsen en/of netwerken op een informele wijze onder het genot van een heerlijk hapje en dranken. Om de zoveel tijdis er een bijzonder evenement zoals LINKborrel XL.

Mag ik een introducee meenemen?

Ja, uiteraard. Je mag zoveel gasten meenemen als je zelf wilt. Die personen moeten zich wel even apart aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Dan kunnen wij rekening houden met de inkoop en het aantal beschikbare plaatsen.

Ik kan er niet preces om 16:30 al zijn, is dat een probleem?

Uiteraard niet. LINKborrel evenementen starten om 16:30 maar duren tot +/- 20:00. ’s Middags lekker borrelen en proeven, daarna kan je lekker blijven eten en aansluitend genieten van de muziek van de DJ ’s avonds!

Hoe vaak wordt LINKborrel gehouden?

LINKborrel is een 2-maandelijks event. Bij de agenda kan je zien wanneer de volgende is. Als je ooit aangemeld bent krijg je automatisch bericht van toekomstige events.

Is de LINKborrel alleen voor ondernemers?

Nee, de LINKborrel is voor “ondernemende mensen”. Over het algemeen zijn er met name ondernemers zoals ZZP-ers en MKB-bedrijven die naar LINKborrel komen maar bijvoorbeeld ook veel mensen die actief zijn in de regio.

Waar verdient LINKborrel aan?

LINKborrel is niet commercieel en verdient in principe helemaal niets. Alle inkomsten voor wat betreft eten en drinken gaan rechtstreeks naar de locatie. Bijdragen van sponsors en members worden gebruikt voor promotie- en marketingdoeleinden. De meeste sponsors sponsoren overigens in “natura” zoals het kosteloos aanbieden van producten en diensten. In ruil daarvoor worden deze sponsors gekoppeld aan het merk “LINKborrel” en krijgen zij promotie (lokale marketing).

[/av_textblock]